6 gasten – 4 slaapkamers – 4 bedden – 1 badkamer

Op de grens tussen Hasselt en Zonhoven, op 5 minuten van de oprit van de autostrade, bieden we een appartement aan voor de korte termijn verhuur. Ideaal voor gezinnen of bedrijven die enkele werknemers samen willen laten overnachten. Met 4 aparte slaapkamers hebben 4 personen volledige privacy.

Het ruime appartement heeft een gemoedelijke sfeer waarbij je zelfs met 6 personen elkaar niet zult storen. Aan de achterkant heb je de beschikking over een groot terras van 90m² met een tuin en een prachtig uitzicht op een grote weide. Op het terras heb je nog een lounge zetel een eettafel voor 6 personen met een barbecue.

De ruimte

Vlak voor de deur heb je een ruime gratis privé-parking voor 1 tot 4 wagens.

Je komt binnen in een ruime living met open keuken. Er zijn 4 slaapkamers, 2 met dubbelbedden en twee met enkelbedden, 2 aparte wc’s, een badkamer en wasplaats met was- en droog-machine. Achteraan de woning heb je een groot terras met overkapping, loungeset en eettafel. Achter het terras heb je nog een tuin met gras en uitzicht op een weide. Het terras is zuid-west gericht waardoor je kan genieten van prachtige zonsondergangen.

Meer informatie en reserveren: bel (+32) 0475 32 54 29

Foto’s tuinappartement