Ga je voor een kamer met extra luxe?

Kies dan voor de Luxe Studio of Luxe Loft in Kiewit, nabij Hasselt.

Kamers met privéwellness

Elke kamer heeft privéwellnessfaciliteiten op de kamer. Je geniet ervan tijdens de volledige duur van je verblijf.

Luxe Studio

De Luxe Studio ligt op de benedenverdieping van het gebouw. Je beschikt over privéwellnessfaciliteiten op je kamer: whirlpool voor 2 personen, regendouche, stoomcabine en infraroodsauna. Buiten heb je een gezellige lounge hoek helemaal privé voor jullie.


Naast de wellnessfaciliteiten beschik je over een keukenhoek, eettafel en kingsize bed met supercomfortabele matras.
 
De studio is verder uitgerust met flatscreen-tv met honderden gratis films via Play More van Telenet, digitale kabel, surround system, gratis internet, minibar en sfeerverlichting in je favoriete kleur.

Foto’s Luxe Studio

Luxe Loft

De Luxe Loft beslaat de volledige eerste verdieping. Je beschikt over alle privéwellnessfaciliteiten in je Loft: whirlpool voor 2 personen, regendouche, stoomcabine en infraroodsauna.

Het terras buiten, met tafeltje en twee stoelen en zicht over de Pukkelpopweide is exclusief voor de gasten van de Loft.

Naast de wellnessfaciliteiten beschik je over een knusse zithoek, relaxruimte, volwaardige keuken, eettafel en kingsize bed met supercomfortabele matras. De Loft is verder uitgerust met flatscreen-tv, digitale kabel, Play More van Telenet, surround system, gratis internet, gevulde minibar met gratis water en sfeerverlichting in je favoriete kleur.

Foto’s Luxe Loft